Untitled
21 okt 2012
week 46: 11 t/m 17 oktober

We zijn op 11 oktober naar Lieke en Julian gewandeld. Jammer dat Bas en Julian niet hetzelfde slaapschema hebben (eigenlijk heeft Bas helemaal geen schema ;-), ik leg hem in bed als hij aangeeft dat hij moe is, anders gaat hij toch niet slapen) en hebben ze niet zo heel lang samen kunnen spelen, maar we hebben Julian in ieder geval wel even gezien. Bas heeft fijn gespeeld met de blokken van Julian.
Op 12 en 17 oktober zijn we samen met tante Maartje en Eline naar opa en oma Van Aerle geweest.
We zijn op 13 oktober met zijn drietjes naar het tuincentrum gewandeld om een plant te kopen.
Op 14 oktober gingen we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek. Daarna zijn we naar de verjaardag van Willemiek geweest. Bas is erg lief geweest. Hij heeft op de grond zitten spelen en bij Marja op schoot gezeten. ’s Avonds zijn we naar Max, het nieuwe hondje van opa en oma Van Aerle gaan kijken.
Op 15 oktober is Bas ’s ochtends een paar uurtjes bij tante Maartje en Eline geweest. Toen ik hem op ging halen, was hij erg moe en heb ik hem toen we thuis waren snel in bed gelegd. Toen hij wakker werd, zag ik dat ik hem iets té snel in bed had gelegd, want hij had zijn schoenen nog aan... ’s Middags zijn we een stukje gaan wandelen en ’s avonds hebben Bas, Mark en ik samen met de “ballenblaasmachine” gespeeld en naar de liedjes van Nijntje op de laptop gekeken.
We zijn op 16 oktober met oma Van Aerle bij tante Zus op bezoek geweest. Daar zouden we al een hele tijd naar toe gaan, maar het kwam er iedere keer niet van.
Bas heeft deze week veel last van luieruitslag gehad. Er lijken boven ook tandjes door te gaan komen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Marieke schreef
24 okt 2012
 
Hoi Kim,

Dank je wel voor de tip!
Ik laat Bas vaak wel wat langer na het badderen in zijn blootje liggen, maar ik doe "gewoon" Zwitsal in zijn badje. De uitslag lijkt nu weer wat minder, maar mocht het nog eens voorkomen, dan zal ik de Badedas eens gaan proberen.

Groetjes,
Marieke
 
 
Kim schreef
23 okt 2012
 
ps. bij het kruidvat hebben ze die badedas volgens mij niet, ik koop hem bij DA
 
 
Kim schreef
23 okt 2012
 
Hey Marieke,
Toen Karlijn bij ons luieruitslag had hebben we haar twee keer per dag in bad gezet met badedas. En daarna "luchten" op ons bed. Een paar dekens erop tegen ongelukjes...die gelukkig nooit voor zijn gekomen. Dat luchten is ook erg belangrijk. Misschien heb je er iets aan. (Na de bevalling moest ik van de verloskundige ook drie keer per dag in de badedas, het is echt wel een goed middel.)

http://www.truus.nl/nl-nl/catalog/lichaamsverzorging/bad-douche/bad-douche-diversen/badedas-vital-classic-badschuim-herbal-bath-100068.aspx
 
 
Google Analytics Alternative